Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug garantie!
Meer dan 25 jaar ervaring
Uniek en breed assortiment

Battle Arms Development

Welkom bij Battle Arms Development, Inc. (B.A.D. Inc.), dé pionier op het gebied van kleine wapenontwerp sinds onze oprichting in 2009. Als toonaangevend design-, onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf richten we ons op alles wat met vuurwapens te maken heeft: van onderdelen en gereedschappen tot accessoires en complete wapensystemen.

Wat ons onderscheidt? Al onze producten worden op Independence Day, 4 juli 2009, officieel gelanceerd. Als Amerikaans en door minderheden beheerd bedrijf zijn al onze producten 100% made in the U.S.A. en voldoen ze aan de hoogste productienormen om zelfs de meest veeleisende gebruikers te overtreffen.

Met meer dan 50 verleende Amerikaanse patenten en vele patenten in afwachting bij het U.S. Patent Office, brengt B.A.D. Inc. buitengewoon prestatievoordeel, toegevoegde waarde, vindingrijkheid en aandacht voor detail in elk product dat we ontwerpen en produceren.

Onze unieke, out-of-the-box denkwijze en toewijding aan klantenservice hebben ons een benijdenswaardige reputatie opgeleverd bij zowel onze collega’s als klanten. Kies voor Battle Arms Development en ervaar hoogwaardige, innovatieve Amerikaanse vuurwapens die de norm overtreffen.”

 

Enig resultaat