Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug garantie!
Meer dan 25 jaar ervaring
Uniek en breed assortiment

Reximex

Reximex Kopen, Dat doe je bij Noordhaghe.

Reximex is een nieuw merk luchtdrukwapens uit Turkije. Ondanks dat het bedrijf pas sinds 2015 bestaat zijn de producten al bekend in meer dan 60 landen, Reximex maakt PCP Wapens van wereldklasse, met behulp van de de nieuwste R&D technieken. Het bedrijf bestaat momenteel uit ongeveer 50 medewerkers en waarborgen hun kwaliteit door het gebruik van hoogtechnologische CNC-machines.

Missie: voldoen aan de verwachtingen van onze klanten op het hoogste niveau met een breed scala aan producten in de sector waarin we actief zijn.

Reximex heeft een aantal hoogwaardige PCP Buksen, waaronder de Reximax Throne en Reximex Apex en PCP Pistolen zoals de Reximex RP

Bij Noordhaghe vindt u niet alleen wapens van Gamo maar ook luchtdrukwapens van de merken als Hatsan en Crosman zijn echte aanraders!

Het grote voordeel van het kopen bij Noordhaghe is de mogelijkheid om zowel online producten aan te schaffen als in de winkel. Wij hebben een zeer ruime keuze met alles wat te maken heeft met de schietsport waaronder vuurwapens, luchtdrukwapens en gebruikte vuurwapens.

Toont alle 6 resultaten