Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug garantie!
Meer dan 25 jaar ervaring
Uniek en breed assortiment

Ontdek Glock Pistolen: Modellen, Kalibers en Kwaliteit bij Noordhaghe

21 september 2023 / Nieuws
GLOCK-G19-gen5

Verschillende Glock Modellen en Kalibers

1. Glock 17: De Klassieker

De Glock 17, in 9mm kaliber, is een icoon onder de Glock-pistolen. Dit model biedt niet alleen betrouwbaarheid maar ook een uitstekende vuurkracht en nauwkeurigheid. Het is ideaal voor zowel beginners als ervaren schutters vanwege zijn eenvoudige bediening en comfortabele grip.

2. Glock 19: Compact en Krachtig

De Glock 19, ook in 9mm kaliber, combineert kracht met draagbaarheid. Dit compacte model biedt dezelfde betrouwbaarheid als de Glock 17 maar in een handzamer formaat. Het is perfect voor schutters die een krachtig en nauwkeurig pistool willen zonder concessies te doen aan mobiliteit, waardoor het een favoriet is onder schutters wereldwijd.

3. Glock 22: Kracht in .40 S&W

De Glock 22, in het krachtigere .40 S&W kaliber, biedt indrukwekkende vuurkracht. Dit model is geliefd bij wetshandhavers vanwege zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, en het is geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige schutters.

4. Glock 44: Betaalbaar Schieten met .22 LR

De Glock 44, in het .22 LR kaliber, biedt een betaalbare schietervaring met het vertrouwde Glock-ontwerp. Het is een uitstekende keuze voor training en plinking, en het lage terugslagniveau maakt het ideaal voor beginners.

5. Glock 47: De Full-Size 9mm Optie

De Glock 47, in 9mm kaliber, biedt de perfecte combinatie van vuurkracht en precisie in een full-size frame. Met zijn vergrote frame en magazijncapaciteit is het een uitstekende keuze voor schutters die op zoek zijn naar een competitieklare optie.

Waarom Glock Pistolen bij Noordhaghe Kopen?

1. Diverse Voorraad van Nieuwe en Gebruikte Wapens

Bij Noordhaghe hebben we altijd een diverse voorraad nieuwe en gebruikte Glock-pistolen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste model, een betrouwbare gebruikte optie of een specifiek kaliber, we hebben de perfecte Glock voor jou.

2. Expertise en Advies op Maat

Ons team van ervaren experts biedt deskundig advies op maat. We begrijpen dat het kiezen van het juiste Glock-pistool een belangrijke beslissing is. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze op basis van jouw schietervaring, doelen en voorkeuren.

3. Kwaliteit en Betrouwbaarheid Gegarandeerd

Bij Noordhaghe garanderen we kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze Glock-pistolen worden grondig geïnspecteerd en voldoen aan de hoogste normen, zodat je verzekerd bent van een veilige en nauwkeurige schietervaring.

4. Uitstekende Klantenservice en Ondersteuning

Onze toewijding aan klanttevredenheid betekent dat we altijd paraat staan om je te helpen, zowel voor als na je aankoop. We bieden uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat je met vertrouwen je Glock-pistool kunt gebruiken.

Conclusie

Bij Noordhaghe begrijpen we de passie voor schieten en bieden we een uitgebreide selectie van Glock-pistolen, inclusief de nieuwste modellen zoals de Glock 44 en Glock 47. Met onze expertise, uitgebreide voorraad, uitstekende klantenservice en diverse opties ben je verzekerd van een Glock-pistool dat aan al jouw eisen voldoet.