Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug garantie!
Meer dan 25 jaar ervaring
Uniek en breed assortiment

Sightmark Wraith Dag en Nacht Richtkijkers

24 september 2023 / Nieuws

De Sightmark Wraith HD Digitale Nachtkijker is een geavanceerde optische richtkijker die zowel overdag als ’s nachts heldere beelden levert. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en specificaties van de Sightmark Wraith:

  1. Digitale Nachtkijker: De Wraith is een digitale nachtkijker, wat betekent dat het gebruikmaakt van digitale technologie om beelden weer te geven in plaats van traditionele buisgebaseerde nachtzichttechnologie. Hierdoor kan het beelden met een hoge resolutie produceren, zelfs in volledige duisternis.
  2. HD Beeldkwaliteit: Het apparaat biedt HD-beeldkwaliteit, waardoor u heldere en gedetailleerde beelden krijgt, zowel overdag als ’s nachts.
  3. Meerdere Kleurenpaletten: De Wraith heeft verschillende kleurenpaletten om uit te kiezen, waaronder zwart-wit, groenachtig, roodachtig en meer, zodat u het beeld kunt aanpassen aan uw voorkeur en omgeving.
  4. Ingebouwde HD-videorecorder: Deze nachtkijker heeft een geïntegreerde videorecorder, waarmee u uw observaties kunt vastleggen in HD-videoformaat. Dit kan handig zijn voor documentatie of analyse achteraf.
  5. Wifi-connectiviteit: De Wraith is vaak uitgerust met wifi-connectiviteit, zodat u live kunt streamen wat u ziet naar een smartphone of tablet, of de app kunt gebruiken voor afstandsbediening en delen van video’s.
  6. Weerbestendig: De behuizing van de Wraith is meestal ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, wat betekent dat het apparaat waterdicht en schokbestendig kan zijn, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden.
  7. Verstelbaar: De Wraith heeft verstelbare vergroting en instelbare dioptrie, zodat u het kunt aanpassen aan uw observatiebehoeften.

De Sightmark Wraith HD Digitale Nachtkijker is populair bij jagers, natuurliefhebbers en beveiligingsprofessionals vanwege zijn veelzijdigheid en geavanceerde functies. Het biedt de mogelijkheid om zowel ’s nachts als overdag te observeren met uitstekende beeldkwaliteit. Houd er rekening mee dat er verschillende modellen binnen de Wraith-serie kunnen zijn, dus het is raadzaam om de specificaties van het specifieke model te bekijken voordat u er een aanschaft.