Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug garantie!
Meer dan 25 jaar ervaring
Uniek en breed assortiment

Shadow Systems Vuurwapens

24 oktober 2023 / Nieuws
Shadow-Sys-920L

Sinds ons begin in 2016 is het onze missie geweest om ’s werelds meest compromisloze vuurwapen voor dagelijks gebruik te leveren, voor elke missievereiste en voor alle mensen, tegen een prijs die alles verandert.

Shadow Systems is een ontwerper en fabrikant van hoogwaardige vuurwapens en vuurwapenonderdelen, gevestigd in Plano, Texas. Wij streven ernaar om de meest prijsconcurrerende, meest waardevolle pistolen en onderdelen op de markt aan te bieden. Het Shadow Systems-team bestaat uit gevechtsveteranen, voormalige wetshandhavers en competitieve schutters. Terwijl anderen zich misschien op het uiterlijk concentreren, maakt Shadow Systems tools voor intensief gebruik die goed zijn ontworpen en perfect zijn uitgevoerd. Al onze producten worden gebouwd in Plano, Texas, waarbij de onderdelen in eigen beheer worden bewerkt. Er zijn maar weinig pistoolfabrikanten die kunnen zeggen dat ze een productlijn aanbieden die echt in Amerika is gemaakt met Amerikaanse arbeid; bij Shadow Systems zijn we er trots op dat we American Made zijn.

Noordhage is het verkooppunt van alle Shadow Systems modellen en hebben een ruim assortiment op voorraad. De Shadow Systems vuurwapens worden altijd geleverd met twee magazijnen, reserve onderdelen en pistooltas. Kom eens langs in onze wapenwinkel en ervaar de nieuwe Shadow Systems. Deze vuurwapens zijn ook te zien op onze website. Voor meer informatie over Shadow Systems klikt u op de link. https://shadowsystemscorp.com/